mars 10, 2018

Om oss

El-Watch er et teknologiselskap som utvikler og produserer energieffektiv elektronikk og trådløs kommunikasjon. Bedriften ble grunnlagt i Rindal i 2002 og jobbet de første årene med radiostyringer for industri og landbruk, betalingsautomater og spesialutviklede produkter på oppdrag fra kunder.

I tett samarbeid med krevende kunder i maritim sektor, bilindustrien, vann og avløp og energibransjen har vi nå utviklet neuron sensors som på en enkel måte gir deg trådløs oversikt, trygghet og innsikt i kjøretøy og fartøy, industrielle prosesser, maskiner og bygg.

Besøk oss gjerne i Rindal, i avdelingskontoret i Trondheim (på Digs i Olav Tryggvasons gate) eller på Facebook.

5 days ago
Rindal Næringsforum

Denne høsten blir bare travlere og travlere...😁

Gladnyhet fra Rindal'n og El-Watch!!

1 week ago

Har du lurt på hva du skal gjøre om fjæringen ryker 100 mil fra nærmeste autoriserte verksted? Les om Skoda, sjåfører og sensorer som fikk kjørt seg i #Adressa sitt bilmagasin i dag. ... See more

2 weeks ago
Storavis: Hevder Kina installerte spionverktøy i maskinvare

Som vi sier: "TRYGGERE, enklere og smartere med trådløse sensorer". Greit å ha produksjonen i nabolaget️. #MakingITinNorway #IoT #neuronsensors #developedinRindal #manufacturedinMeldal

Amerikansk storavis hevder kinesisk militære har installert spionverktøy i komponenter sendt verden over. Norske myndigheter sier de kjente til problemer før avsløringen.

1 month ago
Ny sensor gjør vogntog sikrere og smartere | El-Watch

Det er offisielt! Helt ny sensor fra El-Watch gjør vogntog og lastebiler sikrere og smartere. I første omgang selges Neuron THS (Tyre Health System) på det svenske markedet, men snart i en ... See more

El-Watch har utviklet en ny dekktrykksensor for vogntog. Sensoren fester seg på innsiden av dekket og leverer målinger i sanntid på nett.

1 month ago
Eksperter gir regjeringen 64 IT-tips

#Digital21 anbefaler Norge å satse på #IoT. Vi i El-Watch skal i hvert fall gjøre vårt for å bidra til at både nasjonen og næringslivet skal få tingene sine på nett!

Norge må velge seg noen IT-områder å bli best på, mener en ekspertgruppe, som foreslår kunstig intelligens og tingenes internett som satsingsområder.

2 months ago
Mopedhjulet.com

Smartvrak, sjåfører og sensorer kom seg hele veien fra Hølonda til Ulan Ude i god behold! For vår del har dette vært en fabelaktig ekspedisjon som har gjort oss klokere på både teknologien vi ... See more

Da er siste dag på denne turen her. Hjemreise i morgen. En stor takk til vår hovedsponsor El-Watch AS som har vært med og spora oss hele turen med sin teknologi utviklet i Rindalen. Utstyret har ... See more

2 months ago
El-Watch' sommer, sol & sensor-quiz | Neuron sensors

Hva vet du om IoT? Ta vår quiz, vinn #neuronsensors startpakke! Alle som deler innlegget kan også vinne en t-skjorte fra sommerens store sensorstunt: Verdens Smarteste Vrak i #MongolRally.

Vi i El-Watch er nysgjerrige på hva du vet, tror og mener om digitalisering. Ta vår quiz og bli med i trekningen om en Neuron startpakke.