april 22, 2018

Neuron lyssensor

En Neuron lyssensor kan festes på en signallampe for å se og logge når instrumenter og maskiner er i drift – eller rett og slett for å se om du husket å slå av lyset i rommet. Du definerer selv hvilken verdi som angir om lyset er av eller på.

Selve sensorelementet er festet på undersiden av den blå brikken og vendes mot lyskilden som skal overvåkes. Sensoren måler annenhvert sekund, og sender i utgangspunktet data annenhvert minutt. Ved brå endring i måleverdi gir de umiddelbart beskjed. Toveis kommunikasjon gjør det mulig å endre parametre slik som for eksempel målefrekvens. Integrert batteri gir opptil 15 års levetid.

Du får raskt og enkelt tilgang til måledata i Neuron Analytics på web og app. Om du heller ønsker det kan du ved hjelp av API sende måledataene direkte til det toppsystemet du foretrekker.

Kontinuerlig måling og umiddelbar varsling ved avvik gjør deg og ditt tryggere. Data samlet inn over tid hjelper deg med å optimalisere drift og vedlikehold, og identifisere feil før de inntreffer.

Pris (eks moms): 649 kr + 9 kr per måned

Operating frequency868 MHz
Measuring range0 to 100.000 lux
Resolution0,2°C (-5 - 75°C)
Accuracy0,5°C (-5 - 75°C)
Measuring frequency0,5 Hz (reports every minute)
Battery typeLi-SOCl2 (3.6V)
Expected operating time15 years
IP gradeIP21
Plastic partsPOLYblend 65 FS
Operating temperature range 40 - 85°C
Dimension37x23x14mm