september 24, 2018

Dine data – der du vil ha dem

Med NEURON sensors får du oversikt over det du vil. Sensorene er små, trådløse og enkle å plassere, du eier selvsagt dine data, og vi sørger for at datastrømmen går ditt du vil.

Det aller enkleste er å bruke vår løsning neuronsensors.app. Da får du tilgang til sanntidsdata og historiske måledata på noen få minutter. Her har du anledning til å sette opp sensorgrupper og alarmer.

I vår web-løsning får du også duplex-funksjonalitet som gjør at du kan endre enkelte parameter, slik som målefrekvens.

Les mer om dette i vår oppstartsveiledning.

NEURON SmartStart hjelper bedrifter i gang med IoT.

Behov for avansert analyse eller bransjespesifikk plattform?

Om du allerede har et godt system for å se og analysere sensordata kan du få målinger fra NEURON sensors inn i dette systemet. Dette gjelder også om du vil ha mer avansert analyse og maskinlæring på grunnlag av sensordata. Dersom du ønsker dette vil vi anbefale at du videresender data fra NEURON sensorene til et et annet, mer spesialisert toppsystem.

Dette kan gjøres på forskjellige måter – og vi hjelper gjerne deg eller  programvareleverandøren din i gang. 

NEURON leverer dine data der du vil ha dem.

API

Du eller din programvareleverandør kan hente Neuron sensordata fra vår database ved hjelp av API slik at du får visningen i det systemet du foretrekker. Hvorvidt dette er en jobb som gjøres hos deg eller  programvareleverandøren din avhenger av hva slags løsning du bruker. Om du er usikker kan du gjerne ta kontakt med oss først.

Sky-til-sky

Vi kan også levere dine målinger til en av de store nettskyene (Microsoft Azure, Google Cloud IoT core, IBM Watson eller AWS IoT Core). Ta kontakt så kan vi legge til rette for det i vår ende. Om det behøves kan vi bidra med veiledning for å hjelpe dere på mottakersiden og.

Direkte til din sky

Dette alternativet er noe mer komplisert og i utgangspunktet ikke noe vi anbefaler eller tilbyr den enkelte brukeren. Men, dersom dette er ønskelig kan vi finne en løsning. Ta kontakt!