Neuron sensors bidrar til å nå bærekraftsmålene

For noen dager siden fikk El-Watch og Neuron gleden av å være første bedrift ut i Innovasjon Norges utstillingsvindu for god, norsk miljøteknologi: theexplorer. Der kan du lese om hvordan vi og andre norske bedrifter utvikler teknologi som på forskjellige måter bidrar til å nå bærekraftsmålene satt av FN.

Neuron sensors monitor water pumps

De små blå på lag med de små grå

Sensorer i seg selv produserer ikke fornybar energi. De kan ikke rense vann, plante trær eller plukke plast. Ikke helt på egenhånd i hvert fall, så hva er så miljøvennlig med sensorer?

Infrastruktur, produksjon og bygninger blir mer og mer komplekse. Operatører får etterutdannelse og datamaskiner får mer og mer regnekraft, men uten gode fakta kan man være så smart man vil – avgjørelser blir gjetting og forbedringspotensialet forblir uforløst.

Trådløse sensorer og IoT (tingenes internett) er en ny verktøykasse for å få oversikt over tingenes tilstand. Neuron sensors leverer fakta som sørger for at kloke mennesker som jobber med avanserte maskiner og systemer blir i stand til å ta raskere og bedre avgjørelser. Og det sparer tid, penger, energi og miljø.

Les mer på theexplorer om  hvordan Neuron sensors kan bidra til at du når dine mål for digitalisering og bærekraft. Om du får noen tanker om hvordan du, vi eller andre kan bruke sensorer på en enda smartere måte skal du ikke nøle med å ta kontakt.