mars 10, 2018

NEURON – Et komplett trådløst sensorsystem

Vet du nok om dine prosesser, maskiner og bygg? Med sensorer som måler kontinuerlig og som er påkoblet internett kan du få et digitalt speilbilde av tingenes tilstand. Det er dette som er IoT – internet of things.

Neuron IoT-sensorer kan brukes overalt

Kom i gang raskt og enkelt med Neuron SmartStart.

NEURON gir deg IoT på et blunk

Med våre trådløse sensorer kan du raskt og enkelt koble dine prosesser, maskiner, fartøy og bygg til nett. Sensorene er små, robuste og ekstremt energieffektive med en batterilevetid på opptil 15 år.

Systemet er nyttig, skalerbart og kostnadseffektivt enten du har ansvaret for en kiosk med en isdisk eller et smelteverk med titusenvis av målepunkt. Du sparer tid og energi!

Per i dag har vi sensorer som måler temperatur, luftfuktighet, lys, trykk og hvorvidt døra eller luka er åpen. Flere av sensorene kommer i forskjellige varianter, og vi har nye, spennende sensorer under utvikling. Vi har også en digitalisator som lar deg hente målinger fra analoge instrumenter og sende dem på nett.

Sensorene måler annenhvert sekund og sender i utgangspunktet målingen via radio (868 MHz) annenhvert minutt. Ved brå endring er sensoren programmert til å sende umiddelbart. Målingene sendes til en gateway som videresender dataene til vår sky på nettet. Gatewayen kommer ferdig konfigurert. Det er bare å plugge den i stikkontakten.

I NEURON Dashboard får du god oversikt, du kan sette opp varslinger og gjøre enkle analyser for å se nye sammenhenger. Om du heller ønsker det, kan du også videresende datastrømmen til et annet toppsystem ved hjelp av API.

Les mer om hvordan du kan få dine data levert der du vil.